Δωρεάν προσφορά*

50 free spins
Κωδικός WELCOME50

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εγγραφή και ταυτοποίηση

Εφόσον ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου, τοποθέτησε τον σωστό κωδικό στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες Μπόνους».

Κωδικός WELCOME50

Κερδίζεις αμέσως εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση 50 free spins στο slot Starburst.

 

Κάνε κατάθεση τουλάχιστον 10€

Με τον κωδικό RELOAD50 κερδίζεις αμέσως άλλα 50 free spins στο slot Book of Dead εφόσον τον τοποθετήσεις στο σχετικό πεδίο πριν την κατάθεση.

 

50 FREE SPINS ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ
 1. Δικαίωμα συμμετοχής στη προσφορά έχουν τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters, που θα πραγματοποίησαν την εγγραφή τους κατά την περίοδο ισχύος της προσφοράς από τις 01/6/2022 έως τις 15/8/2022.
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά, ανά πελάτη/λογαριασμό.
 3. Τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters θα λάβουν 50 δωρεάν περιστροφές (free spins) στο παιχνίδι slot Starburst της Netent ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους με τον εξής τρόπο:
  • Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.
  • Ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, με την επισύναψη των παρακάτω εγγράφων:
   1. Έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
   2. Έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (έκδοση εντός τελευταίου τριμήνου) επίσημου εγγράφου, στο οποίο να αναφέρονται ονοματεπώνυμο και διεύθυνσή (π.χ. λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, λογαριασμός σταθερής τηλεφωνίας ή μηνιαίος λογαριασμός τράπεζας). Λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας δεν γίνονται αποδεκτοί.
  • Εναλλακτικά, για την πιστοποίηση της δηλωθείσας διεύθυνσης κατοικίας, μπορεί να αποσταλεί σκαναρισμένη μια Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 (πρώην Ν. 105), συμπληρωμένη και επικυρωμένη από ΚΕΠ είτε μέσω του gov.gr.
  • Εισάγοντας τον Κωδικό στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες Μπόνους»
  • Συγκεκριμένα με τον κωδικό WELCOME50 θα λάβουν  τις δωρεάν περιστροφές.
 4. Για τη χρήση της προσφοράς δεν απαιτείται προηγούμενη δραστηριότητα του λογαριασμού.
 5. Τα free spins θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους με την αξία του εκάστοτε free spin να ορίζεται στα 0,10€.
 6. Τυχόν κέρδη που προκύπτουν από τη χρήση των free Spins δεν έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού.
 7. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από τα free spins ορίζεται το ποσό των 100 ευρώ. Κέρδη άνω του ποσού αυτού θα αφαιρούνται.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ 50 FREE SPINS ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 10€
 1. Τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εγγραφή κατά το διάστημα της ισχύος της παραπάνω προσφοράς και συνεπώς έχουν ταυτοποιήσει τον λογαριασμό τους, έχουν λάβει και έχουν παίξει τα 50 free spins στο starburst, έχουν το δικαίωμα για επιπλέον 50 free spins στο παιχνίδι Book of Dead της Play n’ GO εφόσον προχωρήσουν πρώτα σε μια κατάθεση ελάχιστης αξίας 10€.
 2. Τα επιπλέον free spins θα πιστωθούν στο λογαριασμό ενός παίκτης αμέσως μετά την κατάθεση του ποσού και εφόσον προηγουμένως έχουν τοποθετήσει τον κωδικό RELOAD50 στο σχετικό πεδίο κατάθεσης.
 3. Τα free spins στο Book of Dead θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους με την αξία του εκάστοτε free spin να ορίζεται στα 0,10€.
 4. Τυχόν κέρδη που προκύπτουν από τη χρήση και αυτών των free Spins δεν έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού.
 5. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από τα free spins ορίζεται το ποσό των 200 ευρώ. Κέρδη άνω του ποσού αυτού θα αφαιρούνται.
 6. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συγκεκριμένους παίκτες από αυτή και όλες τις μελλοντικές προσφορές εάν έχει λόγους να πιστεύει ότι κάνουν κατάχρηση της προσφοράς.
 7. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ακυρώσει οποιαδήποτε προσφορά με δική της διακριτική ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση.
 8. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, οι αποφάσεις της winmasters είναι τελικές.
 9. Ισχύουν επίσης οι γενικοί όροι μπόνους της winmasters.gr.

| 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας