Δωρεάν προσφορά*

5€ Freebet Κωδικός FREEBET5

5€ Freebet
Κωδικός FREEBET5

50 free spins Κωδικός FREESPINS50

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πάρε την προσφορά

Εφόσον ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου, τοποθέτησε τον σωστό κωδικό στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες Μπόνους».

Κωδικός FREEBET5

Κερδίζεις αμέσως ένα freebet αξίας 5€.

Κωδικός FREESPINS50

Κερδίζεις αμέσως 50 free spins στο slot Starburst.

Ημερομηνία έναρξης: 13/04/2022 00:00 

Ημερομηνία λήξης: 01/06/2022 23:59 

 

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στη προσφορά έχουν τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters, που θα πραγματοποίησαν την εγγραφή τους κατά την περίοδο ισχύος της προσφοράς από τις 13/04/2022 έως τις 01/06/2022 23:59. 
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά, ανά πελάτη/λογαριασμό. 
 3. Τα νέα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters θα λάβουν ένα δωρεάν στοίχημα (freebet) αξίας ευρώ ή 50 δωρεάν περιστροφές (free spins) στο παιχνίδι slot Starburst της Netent ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους με τον εξής τρόπο: 
  1. Ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής. 
  2. Ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, με την επισύναψη των παρακάτω εγγράφων: 
   • Έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου. 
   • Έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (έκδοση εντός τελευταίου τριμήνου) επίσημου εγγράφου, στο οποίο να αναφέρονται ονοματεπώνυμο και διεύθυνσή(π.χ. λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, λογαριασμός σταθερής τηλεφωνίας ή μηνιαίος λογαριασμός τράπεζας). Λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας δεν γίνονται αποδεκτοί. 
   • Εναλλακτικά, για την πιστοποίηση της δηλωθείσας διεύθυνσης κατοικίας, μπορεί να αποσταλεί σκαναρισμένη μια Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 (πρώην Ν. 105), συμπληρωμένη και επικυρωμένη από ΚΕΠ είτε μέσω του gov.gr. 
  3. Εισάγοντας τον Κωδικό στο πεδίο «Έχεις κωδικό μπόνους;» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες Μπόνους» 
 1. Συγκεκριμένα με τον κωδικό FREEBET5 θα λάβουν το δωρεάν στοίχημα και με τον κωδικό FREESPINS50 τις δωρεάν περιστροφές. 
 2. Για τη χρήση της προσφοράς δεν απαιτείται προηγούμενη δραστηριότητα του λογαριασμού. 
 3. Σημειώνεται ότι ένας παίκτης έχει δικαίωμα μόνο σε 1 από τις 2 προσφορές. Παράδειγμα: Αν ένας χρήστης επιλέξει πρώτα την προσφορά για το freebet, ταυτόχρονα δεν θα έχει δικαίωμα στην προσφορά των free spins. Ταυτόχρονα, με την αποδοχή της παραπάνω προσφοράς, ένας παίκτης αποκλείεται ταυτόχρονα από τις υπόλοιπες προσφορές χωρίς δραστηριότητα που είναι εμφανείς στην πλατφόρμα της winmasters και αφορούν σε νέα μέλη. 
 4. Το freebet μπορεί να τοποθετηθεί σε στοιχηματικές αγορές (pre match και live) σε ελάχιστη απόδοση 1.80 (είτε πρόκειται για μονό στοίχημα είτε ανά επιλογή σε πολλαπλό στοίχημα). 
 5. Το freebet δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε αγορές με 0% γκανιότα. 
 6. Τυχόν κέρδη που προκύπτουν από τη χρήση του freebet ή των free Spins δεν έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού. 
 7. Σημειώνεται ότι το μέγιστο κέρδος που μπορεί να λάβει κάποιος από το freebet ή τα free spins δωρεάν ορίζεται το ποσό των 30 ευρώ. Κέρδη άνω του ποσού αυτού θα αφαιρούνται. 
 8. Το freebet θα είναι διαθέσιμο για 7 ημέρες μετά την ενεργοποίηση του. 
 9. Τα free spins θα είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μετά την ενεργοποίηση τους με την αξία του εκάστοτε free spin να ορίζεται στα 0,10€. 
 10. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συγκεκριμένους παίκτες από αυτή και όλες τις μελλοντικές προσφορές εάν έχει λόγους να πιστεύει ότι κάνουν κατάχρηση της προσφοράς. 
 11. Η winmasters διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και να ακυρώσει οποιαδήποτε προσφορά με δική της διακριτική ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση. 
 12. Σε περίπτωση αμφισβήτησης, οι αποφάσεις της winmasters είναι τελικές. 
 13. Ισχύουν επίσης οι γενικοί όροι μπόνους της winmasters.gr. 

 

| 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας