PREMII DE
2.500 RON

FARA RULAJ!

Pariază

Pe Finala Champions League

Participă

Automat în tragerea la sorți

Câstigă

Premii de 2.500 RON!
 1. Această promoție este accesibilă numai clienților rezidenți în România care plasează pariuri sportive conform Termenelor și Condițiilor de mai jos. 
 2. Promoția este disponibilă până Sâmbătă, 28 Mai 2022 – Ora 22:00.  
 3. Promoția acordă 50 de premii pentru pariuri sportive constând în 50 de Pariuri Gratuite de 50 RON. 
 4. Câștigătorii vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți care va avea loc în data de 30 Mai utilizând un software specializat, iar premiile vor fi creditate în cont în perioada 31 Mai – 3 Iunie. 
 5. Pentru a intra în tragerea la sorți, utilizatorii trebuie să plaseze un pariu sportiv pre-meci, cu miza de minim 30 RON și cotă minimă 1.6 pe Finala Ligii Campionilor 2022 la fotbal – Liverpool vs Real Madrid. 
 6. Un utilizator poate câștiga maxim 5 pariuri gratuite.  
 7. Oferta promoțională este disponibilă utilizatorilor care au efectuat procedura de verificare a identității (KYC). 
 8. În cazul în care documentele pentru verificarea identității nu sunt furnizate, bonusul precum și câștigurile rezultate vor fi anulate. 
 9. Conform Termenelor și Condițiilor generale winmasters, pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters.  
 10. winmasters își rezervă dreptul de a bloca toate conturile identificate drept multiple și de a deduce bonusurile și câștigurile din toate conturile aferente.  
 11. Implicit, winmasters.ro își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții. 
 12. winmasters își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula orice ofertă la propria discreție, fără anunț în prealabil. 
 13. În cazul unui diferend, deciziile Managementului winmasters sunt finale.  
 14. Se aplică, de asemenea, Termenele și Condițiile Generale winmasters.ro. 

TERMENE ȘI CONDIȚII – PARIU GRATUIT

 1. Pariul gratuit va fi acordat utilizatorilor extrași în urma tragerii la sorți și va fi valabil timp de 1 zi de la data creditării în contul de joc.
 2. Pariul gratuit poate fi plasat pe cote de minim 1.01, atât pentru pariurile simple, cât și pentru combo.
 3. Suma maximă care poate fi câștigată cu acest pariu gratuit este de 250 RON. Toate câștigurile ce depășesc această sumă vor fi anulate in termen de 30 zile.
 4. Orice câștig din acest pariu gratuit va fi creditat în contul utilizatorului. Pentru acest tip de bonus, câștigurile sunt calculate ca profit net (Câștig final – Miză inițială), suma oferită inițial ca bonus nefiind inclusă in câștig.
 5. Suma pariului gratuit trebuie folosită integral pentru un singur pariu. În cazul în care nu este plasată întreaga miză pe un singur pariu, suma ramasă va fi anulată – Ex. Dacă dintr-un pariu de 40 RON se plasează doar 20 RON, restul de 20 RON vor fi anulați.
 6. Fondurile atribuite unui pariu gratuit vor fi folosite înaintea fondurilor din balanța reală – de exemplu, dacă un client primește un voucher pariu gratuit de 50 RON și plasează un pariu de 100 RON, selectând pariul gratuit, atunci vor fi folosiți cei 50 RON atribuiți pariului gratuit și 50 RON din balanța reală.
 7. Opțiunea Cashout nu este disponibilă în cadrul acestei promoții.
 8. Pariurile pe Handicapuri Asiatice, Forecast/Tricast, Miză returnată la egal, pariurile contradictorii și repetitive, pariurile Sistem, Pulse sau cele plasate folosind funcția Pariul Tău, nu sunt eligibile.
 9. De asemenea, se aplică Termenele și Condițiile generale winmasters. (13. Termene generale pentru Bonusuri)
 10. winmasters își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la propria discreție și fără un anunț în prealabil.
 11. Oferta este disponibilă un timp limitat, pentru mai multe informații privind disponibilitatea promoțiilor, vă rugăm contactați Serviciul Clienți.

| 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας