Inregistreaza-te acum
si castiga
50 de rotiri gratuite pentru*
Tome Of Madness!

+BONUS 100% PANA LA 1.000 RON LA PRIMA DEPUNERE
EXTRA 250 ROTIRI FARA RULAJ

Login

Inregistreaza-te rapid

Prin link-urile partenerilor SLOTURI-ONLINE.ro și PONTURIPARIURI.pro și COLOSLOTS.ro

Symplirose

Verifica-ti contul

Trimite documentele necesare pentru procedura KYC

Apoktise

Castiga rotiri gratuite

Joacă Tome Of Madness cu 50 runde gratuite!

 1. Oferta este destinată exclusiv clienților noi winmasters care se înregistrează prin link-urile partenerilor afiliați SLOTURI-ONLINE.ro și PONTURIPARIURIPRO.pro și COLOSLOTS.ro și indeplinesc procedura de verificare a contului KYC.
 2. Sunt acordate acordate cincizeci (50) de rotiri gratuite în slotul Tome Of Madness, furnizor Play’N GO.
 3. Rotirile gratuite sunt creditate după verificarea și finalizarea procedurii KYC. Utilizatorii vor primi confirmare de creditare bonus și verificare documente via email, în termen de maxim 5 zile din partea departamentului abilitat.
 4. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters
 5. Un client este răspunzător față de Companie pentru orice prejudiciu cauzat ca urmare a acțiunilor sale frauduloase.
 1. Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de șapte (7) zile de la creditare.
 2. Profitul maxim care poate fi generat din rotiri gratuite în jocul menționat mai sus este stabilit la suma de (1.000 RON). Câștigurile peste suma maximă din rotiri gratuite vor fi deduse.
 3. Pentru că un utilizator să retragă profitul din rotiri gratuite, trebuie să fi făcut mai întâi o depunere cu bani reali, suma minimă de 20 RON și această sumă trebuie rulată o singură dată.
 4. Jucătorii sunt obligați să furnizeze documente de identificare pentru a-și verifica identitatea. Neprezentarea dovezii de identificare poate duce la pierderea câștigurilor.
 5. winmasters.ro își rezervă dreptul de a modifică termenele și condițiile acestei oferte în orice moment, fără o notificare prealabilă și este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic platforma noastră pentru modificări și actualizări (de exemplu, numărul de rotiri gratuite furnizate).
 6. winmasters.ro își rezervă dreptul de a exclude jucători din aceasta și din toate ofertele viitoare dacă are motive să creadă că aceștia abuzează de ofertă.
 7. În caz de dispută, deciziile conducerii winmasters.ro sunt definitive.
 8. Se aplică și condițiile generale de bonus ai winmasters.ro.
© 2022 www.winmasters.ro winmasters este o marcă înregistrată. Toate drepturile rezervate.